page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

19 Sep 2012

thanks a lot mia comel

at 20:55

video

suare tak dengar..memang konsepnya gitu..
ada tulis tulis,lagu best dan suara tidak didengar
sorry kalau bende ni low kualiti :'(

tapi bende ni kat belog je ada..kat youtube takde :D tu lah namanya limited adition :')

thank ea mia..dah pakai pun baju awak tu..best..muat tau :D



love it so much..nanti kita kasi awak pulak oke :D

ehem ehem..first time wat video..cer comen cikit..haha



haziqah berkata terima kasih ♥♥

0 10000 yang berkata:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib