page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

1 Sep 2012

hari merdeka

at 19:44


happy hari merdeka guys
ziqa belum merdeka lagi
sebab..sebab..sebab...
belum habis spm
sumpah jelez gile tengok bebudak naik motor pegang bendera,pastu jerit 1 kampong...waaaa..nak jugakk
takpe takpe..nanti lepas exam ziqa akan wat macam tu...>.<

so well..hari merdeka..bebas dari penjajah..kan kan..
tapi..
agak malu gile lah bile ORANG MELAYU tak sayang bendera NEGARA sendiri
wehh ! lebih baik buang negare lah der ! kami pun tak perlukan kau lah..kau ade ke kau takde ke same je..mungkin negara ni lebih aman kalau kau takde...

bodoh !






nak sangat pegi singapore tu ? blah lah weh !!

memang lah ramai yang komen..
"wehhhh..lu tu budak sekolah..spm belum lepas dah nak berpolitik bagai..nak kate pkr tak bagos..ape kau ingat umno tu bagus sangat kaa ?"
"welll..sekurang kurangnya aku tak bodoh macam kau :)"
so..
wa taknak lah orang wa (MELAYU) macam tu..islam lagi tu kan..tak malu ker ?
bagi wa...malaysia tetap di hati wa...
anyway..bendera baru kau tu tak cantik mane lah der..warnenye sikij je..tak menarik..mungkin sesuia digunakan untuk alas tong sampah :D

merdeka !



haziqah berkata terima kasih ♥♥

1 10000 yang berkata:

Aien_Aen said...

Saya pun tak suka tiba-tiba nak tukar bendera ..
Ada ke patut Jalur Gemilang pun dikaitkan dengan politik. Takde akal betul

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib