page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

15 Sep 2012

happy sweet 17 :)

at 21:01






happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to awak
happy birthday to you :')

happy sweet 17 si comel :D..untung lah birthday sama hari dengan pembukaan lego land kan?
untung lah awak dah tua..untung lah birthday hari sabtu..untung lah birthday ada orang wish.
haha..saje je nak bajet comel cakap untung lah banyak kali..haha



sanggup k buat bende ni untuk awak..
haha..buruk kot..takpe takpe..nanti improve kan lagi oke

ehem ehem...ucapan dari tuan punya belog :
#semoga awak panjang umur
#semoga happy selalu
#semoga awak sentiasa sehat
#semoga awak comel selalu
#semoga awak tak kene telor ngan kawan kawan awak
#semoga birthday kali ni birthday yang best oke :D













saya beri pada dia pukul 12 pagi..:D

so seen lego land dah bukak
rasa macam gatal pulak nak pegi sana
























jom kita pegi sana..biar birthday boy belanjaaa :D
haziqah berkata terima kasih ♥♥

0 10000 yang berkata:

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib