page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

7 Apr 2013

lama punya cerita.

at 21:18

assalamualaikum, hello n hai.

lama tak update. keje kot. tu yang bile nak taip je,mesti ade orang kacau soh wat keje.
jadi. ni nak citew pasal saya dah dapat lesen P.
mase nak amik lepas tu pagi pagi bangun awal mandi n terus solat. and terus drive kembara pergi umah iffah,amik iffah then amik shamilla. peh. berdebarrrr sangat mase nak amik test tu. siap berdoa bagai. haha. macam orang sasau.Paling takut memang tempat bukit ahh.. rase macam nak jerit kat cik karim soh dok sebelah. dalam hati cakap "okay, sampai kat tengah2 bukit, tekan clast,tekan break. Naik hand break. tengok garisan angkat tangan. pastu minyak 2.5 tahan, pastu angkat clast sikit2 sampai rasa kereta bergoyang.terus turun handbreak".

memang takut ahh. dah lah jpj wanita. jadi macam.. berdebarrr mak.. andd at last. saya dapat lesen saya ! seronok sangat :') nak nangis.. yang jalan raya baik gile,rase macam nak kawin ngan die. haha.. rase macam dah kawin.. kay takpe pakcikkk,sy nak anak paakcik boleh :D















muka lesen L tak leh blah.

and terus jumpa kawan kawan kesayangan nak raikan :)


ya Allah. i do love them so much. tolonglah jangan pisahkan kami sampai kami dah ada anak cucu nanti :') amin.




i'm driver this kembara. nak soh iffah die tak berani

at that time,we miss our school. tu yang mai sini.

orang cakap ni iklan gigi :)


haa.. gambar tak senonoh.. haha. penat kot. rasa nak baring je,

team hairul azreen. tabik hormattt !


lepas seminggu dapat baby P ni, terus pegi Cameron highland. okay ahh kat sane,sejuk. tapi macam agak bosan kot. sebab takde permainan macam roler coester. nanti nak pau abang pergi genting pulak :D. haha. siap lah kau wahai abang yang aku sayang sangattt ;)

cantikknye kaktus ni. macam permaidani

see all the kabus ? sangat sangat sejuk time ni. 

jadi,pergi sini memang kene pakai baju 2 lapis sebab ia sangat sejuk.makannan die sedap n senang nak dapat. kat atas sane besauu macam kota tinggi , so takyah lah bawak maggie,roti,jam bagai dari umah. Sebab kat sane memang banyak kedai. Boleh beli je kat sane.

now. presenting me n naurah :)


anaurah pelik about the camera.

ni masa nak turun. andd saya termakan ubat mabuk. tak sampai 1 jam dah ngantuk macam nak gile. sampai tak sedar alih alih dah sampai damansara. haha. teruk kot. pastu kene marah ngan mama sebab ngade ngade makan ubat padahal tak mabuk.ngeee.. saje nak rase ubat tu ape fungsinye.

result ? takyah tanye. teruk sangat sangat teruk. tapi takdo gagal. :'(..waaa.. yang paling bangga addmath c+ haha. takpernah2 lulus tetibe c+.



haaa...si jacob yang comel lagi menawan.

ade sorang tu tanye. " u dah break ?? whyy ? hey, bukan u sayang gile ke kat die ? u takkan tak kejar die balik ? "
alaa. jangan lah tanye macam tu. yang lepas tu biarlah lepas. bukan jodoh. Jodoh saya ngan zayn malik je. tu yang tak boleh couple ngan sape sape. haha. soo.. sesiape lelaki single tu.... nak number bole ? ;)haha*kenyit mata cikit.


haziqah berkata terima kasih ♥♥

3 10000 yang berkata:

fyna said...

banyak cerita dalam 1 entri...hehehe...layan~

haziqahtaib said...

@fynaye kak C:)

Siti Nur Afikah said...

Sekarang lesen kereta dah mahal 😫

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib