page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

9 Jul 2012

random :D

at 17:44

atotototo..comel nye dapat pegang pegang tangan
saya harap lepas saya kawin suami saya pegang tengan saya :')
haha..gatal >.<

oke..saya tak dapat memiliki apa yang saya inginkan sangat sangat dalam dunia..
but...saya dapat meng-pau mama saya untuk beli hp baru :D

saya dapat benatang ni..
htc one v  :)
htc is haziqah taib comel
haha..
oke..ini syarikat saya..saja taknak bagitau korang..sembunyi2 jek 
oke..tipu je..
agak cool lah hp ni..
yelah kan..baru nak merasa smart phone..
yang lain dah pakai iphone..kite je yang cikai..huhu

oke..ucapan tahniah buat GWP 
yang wakil malaysia ke bangkok
yang mendapat nombor 2 serta mengalahkan jepun
wooooo ! cayok tanjung datuk !
tu mama saya..haha..
ni skuard mereka..tahniah sangat sangat
korang kire hebat lah..
dengar cite malaysia menghantar 40 pasukan
tapi,rezeki tetap pada kite :')

tahniah jugak kepada pasukan nakhoda kerana menjuarai merentas desa 2012 !
woohhhh...maaf ye pasukan lain
shahbandar,panglima,temengung,bendahara,lakmana

NAKHODA TETAP JUARA !
haha...tu lah..nak lawan kami yang atlet2 ni..memang lah kalah :p
haha..semangat pakai baju ni :D
yang penting menang !

saya ada kembar...
tapi kembar saya lagi comel dari saya
saya biase2 je..huhu
look ? same tak..huhu
oke..die lgi cute..


mia :)

oke..untuk asyraf husaini
semoge awak gembira kat poli oke !
cayookk budak poli


untuk msbmf♥♥


YOU :D


haziqah berkata terima kasih ♥♥

3 10000 yang berkata:

Lyana said...

Hadiah wallet GA awak hari tu saye tak dapat lagi!! Kenape? Ade masalah ke??

haziqahtaib said...

@Lyanaawak yang purse ea ? yang purse memang lambat sebab sponsor..sorry lambat info

Lyana said...

@haziqahtaib

So, bile boleh dapat? Dalam mase terdekat boleh?

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib