page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

28 May 2012

pemenang contest haziqahtaib !

at 12:31
tak disangke ramai yang menyertai contest ziqa..thank a lot guy..sayang koramg samgat sangat :')
dari 44 peserta..yang terpilih untuk menang hanya 10 orang shaja..
kalau yang menang tu..ziqa ucamkan tahniah sangat sangat..yang kalahllcube taun depan oke..insyaalah..lau result  spm ziqa cemerlang,ziqa akan wat contest lagi...so,.doa doa kan ziqa oke wak :')

so..ziqa taknak buang buang mase..lagi pun ziqa tak pandai nak ucap ayat ayat bebunge..maaf tau..hehe


pemuji blog paling owesome !

oke..pemenang yang mendapat lens adalah...........
pemenang yang mendapat wallet yang comel ialah......
tahniah tahniah..yang tak menang cube lain hari ea..

kepada pemenang sila anta detail awak ..
name :
alamat :
nom hp :
url blog :
hadiah yang awak menang :

sila bagi detail ni kat email ziqa..(haziqahtaib@yahoo.com)..tulis pada sub : saya menang ! :)
bagi detail awak sebelum 3 jun..kalau tak de orang tuntut hadiah..so..tu adiiah ziqa ea..thank :)


haziqah berkata terima kasih ♥♥

5 10000 yang berkata:

roziahojijie said...

Tak menang lah .. takpe lah . takde rezeki lah tu .

Dini ✿ said...

saya pun tak menang . sokayy . tahniah ea korang yang menang :)

easy come easy go said...

Alhamdullilah Min menang shawl , dah send email :)

Atifah Zulkifle said...

syukur alhamdulillah! rezeki saya di sini :)

Miss Primadona said...

alaah tk menang! sobb..sob...

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib