page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

6 Jan 2012

Tutorial Highlight Bershadow ( Neon)

at 23:35

atototo..tomey tomey iye..meh meh kiss cikit..muaaahhhh :*
haha..suke budak kecik much much
ziqa nak ajr care nak tukar warna highlight korang..kukar lah..yang warne biru tu bosan gile tau...
eh..ziqa..neon cham ne ?
neon ? cham gini lah sayang

sebelum

selepas.
amacam ? cun ? nak ?
mah ziqa ajar :)

  • Dashboard -> Design -> Edit Html -> Tick Expand Widget
  • pastu cari code yang ini..
a:link { 

  • pastu copy code bawah ni..tepek kat  ATAS code yang korang carik tadi k.. 
::-moz-selection {
color:#9A2EFE;
text-shadow: 2px 2px 4px #9A2EFE;
text-shadow: 0 0 0.5em #9A2EFE, 0 0 0.5em #9A2EFE;
}
::selection {
color:#9A2EFE;
text-shadow: 2px 2px 4px #9A2EFE;
text-shadow: 0 0 0.6em #9A2EFE, 0 0 0.6em #9A2EFE;
}


  •   Nampak yang kaler MERAH tu ? Yang tu warna shadow korang . ziqa bagi warna PURPLE . Kalau nak tukar korang boleh pergi -->SINI
lau tak de pape erro...save ok :)

bagi tau ziqa tau jadi ea sayang


haziqah berkata terima kasih ♥♥

2 10000 yang berkata:

bell carberry said...

da buat,da jadi tapi stu jer yang prob.. Sume links n post title bertukar warna biru..knp ek? bila buang ap yg kita paste kan bru ta jadi biru..

haziqahtaib said...

@bell carberry ade yang lain dak. cube awak paste kat a:link { yang lain. mungking yang awak paste tu untuk post tittle and side bar

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib