page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

26 Jun 2013

Rakan

at 23:46


aku ada sorang rakan,yang namanya sama dengan aku. Dari aku sekolah rendah,aku dengan dia sama rumah sukan. memula rumah biru lepastu rumah kuning,lepastu rumah bendahara then rumah nakhoda. Kalau kat kelas masa sekolah rendah, bila panggil 'Haziqah' dua dua pandang. siap marah cikgu soh panggil nama bapak sekali.

aku ada sorang rakan,yang ayah pandai gile sejarah.Ayah dia cikgu mathematik kat sekolah rendah.Dalam lab, aku mesti dok sebelah dia. Aku akan tulis tulis ayat dalam kertas pastu balas balas ngan dia. still simpan lagi ayat ayat tu.bila tengok muka dia, boleh tahu mood dia. Aku duduk depan dia dalam kelas, pastu bila aku pusing je belakang, mesti gaduh punye.

aku ada sorang rakan, yang sangat mudah tersentuh. Kenal sejak tadika tapi baru rapat dari form 4. Pernah gaduh sekejap, alah biaselah. sape tak pernah gaduh dengan perempuan ego macam aku ni kann. Dia macam akak kot, tolong suapkan bagai. haha. masing masing malas nak basuh tangan kan . Bila nampak ayah dia, mesti panggil nama ayah dia dari jauhhh.

aku ada sorang rakan, yang sentiasa pakai speck mata. Budak brutal gila. Tapi bila couple mesti hati cair. auuuu. sweet gitu.Kalau time ajar dia math, dari mata dia aku dah tau yang dia tak paham. haha. Try terang kan satu satu sampai dia kata "ohh. macam ni ea." "haaa. betul. pandai punn" *ceh gua memang bajet cikgu*

aku ada sorang rakan, yang atlet sekolah. Budak yang HOTSTUF. haha. pergi mana mana pergi, mesti ada kawan dia sorang atau dua yang dia kenal.
Pandai gilerr sentiasa dapat number 1. Aku panggil mak dia "ibu". Bebudak panggil die enggek. Pandai gila agama islam ngan ingerisss *jeles kay jeles*.

aku ada sorang rakan, yang selalu pakai baju kaler kuning pergi sekolah. Selalu pergi tandas semata mata nak tengok bf budak sebelah. sweet kayy. suka tulis pasal dia ngan bf dia. gelabah semacam kadang kadang. tapi dia comel. huhu.

aku ada sorang rakan, yang suara sedap gila. Seorang yang ganas. haha. kami panggil dia puff. sebab dia macam puan puff kat spongebob tuu.kalau masuk pertandingan memang tak pernah kalah lahh. tulisan dia cantik. sangat tak pendam, bila dia rasa dia nak nangis, dia akan nangis.

aku ada sorang rakan,     Eh kejap. aku ada 7 RAKAN masa aku sekolah. aku sayang gila kat deorangg :')

haziqah berkata terima kasih ♥♥

2 10000 yang berkata:

norizan izan said...

salam.. nk tnyer leh. who sing thiz song??? nice...

haziqahtaib said...

@norizan izan wasalam.lucky guy by david choi :) try bagi kat gf ;)

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib