page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

11 Dec 2012

^________^ rindu aku tak ?

at 14:03
 

Tak tau kayy nak letak tajuk apa sebab post ni random. Macam macam cerita aku nak cakap. Tu yang main hembus je. Haha. Eceh eceh, kata haritu nak update hari hari. Ni apa citaa ? Tak,aku bukan taknak update. Tapi tau lah kan. Busy memanjang. Biase lah budak dah abis sekolah. Sentiasa nak tengok tv. Bukan taknak update,tapi aku malas nak bawak lappy turun bawah. Tau lah kan. Budak malas. :')

Hari tu sambut birthday Iffah. Ada kek bagai. Pastu ada Af'rinaaa Rusdii :) .Dia comel macam dulu. Lama gila tak jumpa dia. Huhu. Pastu aku menumpang pulak dekat rumah Izzati. Suka kacau mak dia. Haha. Keluarga yang sangat baik dan bahagia. Siapa yang takda rumah pegi lah duduk kat rumah dia. Free je kot. Nak number dia text aku kayy.

Sekarang memang tengah busy nak amik lesen kereta bagai. Bapak aku kemain beriyaa dia suruh aku amik lesen kereta. Dia kata senang nak jumpa boyfriend kau. Haa ye lah tu. Pastu dia kemain beriyaa berangan katanya kalau ada lesen nanti boleh bawak dia pergi jalan jalan, jaga dia , meeting sama sama. Haha. Berangan je lah bakap aku ni. Tunggu birthday iffah dulu baru pergi pecut amik lesen kereta bersama sama. Lela kemain tak sabar nak amik lesen. Haa. Bagus ah lela.. Nanti nak kemana mana kite order je kayy,awak bawak.

Aku rindu semua benda lama yang aku pernah ada. Aku rindu henset lama aku. Aku rindu kening lama aku *setelah izati cabut beberapa helai,jahat !*. Aku rindu kawan kawan aku.. Haa ni yang sedih ni. Setiap tahun mesti berkurang sorang demi sorang. Asal erk ? takpe lah. Apa yang berlaku ada hikmahnya kan. Sekarang tinggal beberapa je kawan kawan saya.Dah Dah..jangan nak mengada ngada nak pergi lahgi kayy korang.

Yang paling penting. Aku rindu wan yang lama. Sangat rindukan dia. Jarang text. Jarang call. Entah lah. Kadang kadang aku rasa macam aku takde pakwe. Aku text dia,pehh bukan nak balas seyh. Kawan kawan aku tanya kenapa tak tinggilkan je. Aku sayang dia lah,mana boleh tinggalkan dia. :'(

dear awak,
thanks for the 3 month ,2 week and 3 days , saya sangat gembira sekali. Awak paling lama tau dalam banyak banyak man yang saya pernah ada. Kalau awak dah tak suka, please bagitau saya. Nanti saya akan cuba untuk lupakan awak. Walaupun hakikatnya saya yakin yang saya takkan boleh buat itu. Saya sayang awak sangat sangat.
love,
haziqahtaib :)

orang tanya aku, nape tak bubuh inrelationship kat fb ? Aku jawap je taknak sebab nanti kau add dia. Haha..aku tak suka orang add pakwe aku,nanti aku jelly :3

so that all for today. i love you readers. come again yaa..don't be shy :')


haziqah berkata terima kasih ♥♥

2 10000 yang berkata:

amer akat said...

Hi.. aslkum.. so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

haziqahtaib said...

@amer akat INSYAALAH..sy akan follow awak :)

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib