page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

17 Jun 2012

kem easy math yang tak mungkin akan dilupekan !

at 13:55

nape gambar senget ? memang suke..hot gitu..haha..

hai korang..maaf sangat sangat dah lame tak update..bz memanjang lah keje ziqa sekarang ni :'(

cite ni dah lame sebenarnye..5june-8 june ari tu ziqa pegi kem easy math kat unikl pasir gudang..best gile ah kat sane..memule memang bosan..dah lah ngan takde line maxis..memang cikai lah unikl dimata ziqa..memang lah..kat smk tanjung datuk line maxis lagi bagus dari unikl..siap ade 3g lagitau 

5 june
5 pagi ziqa dah bangon..mandi mandi solat semue..pastu kol 7 kot gerak dari umah..pastu amik highway senai desaru..dengar dengar lagu,tengok map,sampai lah kat bandar seri alam...pusing pusing kat situ...err..sessat sebenarnye..haha..ni semue salah google map..pastu call punye call..dapat lah jumpe tempatnye..cantik lah..tasik nye sesuai untuk dating..haha..pstu dok lepak dalam dewan..tunggu pendaftaran mule..lame lah..beratur punye beratur,lela,yaya n najlaa pun sampai..peluk peluk bagai lah..yelah..dah lame tak jumpe kan..rindu sangat sangat..dapat lah kami bilik 153..ziqa dapat katil yang ke 3..sebelah ziqa najlaa ngan lela..lela punye tempat memang slek lah..dengan lampu tak leh bukal,plak takleh ade current,almari ade air bende entah..haha..dah siap siap kemas pegi cop tempat..act najlaa dah cop..so saya,lela n yaya dok belakang,najlaa kat depan kami..ehem ehem..sye dikelilingi lelaki..hehe..suke suke..bile dah mule kelas,tempat najlaa ade orang amik..marah orang tue..haha..kecian najlaa..kecian jugak budak tu kene sound kan..haha..dah lah tempat kene hambik..buku pulak tertukar..tetibe je name najlaa jadi syazwan fadil ..mengelatat member.."mane buku aq..mane buku aq"..serius..comel muke najlaa mase tu..dah mengelatat semue..mencarik name syazwan pulak..pastu syazwan cakap,amik je buku tu,aq dah amik buku baru..haha..najlaa najlaa..hari first dah macam macam terjadi erk..abis kelas terus balik bilik..mandi mandi semue..gi lah dewan balik..sumpah dalam tu sejuk macam nak mati..greee greee..huhu..pastu nampak si syazwan ngan si auk (sedara :D) lalu..najlaa pun tegor lah die..bercerite pulak cham ne leh tertukar buku..cerite 2 kali pulak tu..haha..tak sangke..leh rapat..kami pun cakap lah yang najlaa ngan syazwan jodoh..sesuai gitu..pastu..mase nak makan burger pulak..haha..kami tak bayar..pastu..dengan muke bengang,ziqa pun cakap yang ziqa belanje..hehe..pastu kol 12,semue dah tito..ngantuk sangat..

6 june
pukul 2.30 ziqa terbangun..pastu tengok nak lela..muke lela nak nangis..kite cakap nape..die cakap..najlaa,ziqa,nampak bantal kite tak ? lah..ilang pulak bntal budak sorang ni..tinggal sarung nye je..haha..dah tak leh tito malam tu..bodoh lela ni..sebab die ziqa ngantuk tauk ! mane lebam :'(..pastu esoknye kat kelas..sebok bercerite nagn si syazwan..wan muke blur..cakap ehh..ade pulak.. bercerite pulak pasal hantu..die pun jumpe hantu jugak..haha..pape je lah wan..hpastu..ziqa tengok je auk..ziqa teringat abg sofi..haha..muke auk same ngan muke sedare ziqa...auk suke barang barang terbuang..macam getah..dan die seboleh boleh nak abiskan air dalam tin..membazir katenye..tapi die comel..rase cham pecinta alam sekitar pulak..taknak tinggalkan setitik pon..ari ni kami tak nak supper,takut malu amik burger free lagi..hak hak..

7 june

seperti biase..tapi malam ni takde hantu bantal..nasib baik..seram..haha..najlaa mengalatat carik nom syazwan..yang si wan nye cakap lah nanti makwenye marah..ohh..dah ade makwe taknak bagi tau ea..kecik ati orang tue tu..haha..pastu..wan berebut pulak ngan lela..lela soh die buang sampah..die taknak..jadi..sebagai orang tengah,sye yang jadi mangse..:'(..wan nye nak amik beg ziqa..hamboihh..nasib baik ade orang belakang yang backkup beg ziqa..thank farid aka comel kot..haha..pastu..si wan dok amik kerusi dok sebelah ziqa..
wan : awak..mintak nom..
ziqa : 017...
wan : eh..nak bagi ke..oke..017
ziqa : taknak dah..
wan : eh..cepat lah..017..
ziqa : 017..eh..aq tak pakai hp lah..
wan : alh..betul betul lah..
ziqa : haha..oke oke..soryy soryy..
then ziqa pun bagi..so text n pas kan nom die kat kawan kawan..so...kami pun mule texting..wan sweet..haha..oppsss..terlepas pulak..die pun cite lah..yang ziqa macam ex die..yuhanis..soo..bermule lah cite sedih..yes..wan..sye simpati kat awak..semoge awak jumpe jodoh yang sesuai k :)

8 june
hari ni hari last..memang sedih nak tinggakkan tempat yang bnyak kenangan tu..tempat yang jumpe antu bantal,tempat yang dating dating kat tasik,tempat yang amik burger free,tempat yang takde line maxis,tempat yang jumpe si die..hak hak..gatal ea..so..hari last kene anta bntal kunci semue..kemas barang..bapak berat..so..belajar..hari last sejuk sangat..mati lah ziqa gini..mase rehat..orang belakang panggil..eh..haziqah..nak..amik sweater ni..cehh..ade orang bagi kite sweater..tapi..kite malu...ziqa cakap ngan die yang ziqa tak nak..malu lah..orang yang bagi sweater comel..rugi tak mintak nom die :'(..haha..pastu lela soh pandang wan..eh..baju wan ngan ziqa same lah..purple..tapi wan pakai baju 2 lapis..haha..awak comel lah wan..sweet ^_^..maaf tak senyum kat awak..sejuk sangat..bile dah abis..kami pun balik..best gi sane :)

orang kat sane dapat ilmu..ziqa n kawan kawan gi sane dapat jodoh....
yaya ngan amir
najlaa ngan auk
lela ngan fahmi
ziqa ngan syazwan..
haha..tak lah..ngan syazwan tu kawan istimewe je..hehe..

so..picture nye,
,,






and..kepada kawan baru :
syazwan fadil and farouq saufi

korang memang awesome LoL




haziqah berkata terima kasih ♥♥

2 10000 yang berkata:

Tiha 0851 said...

Awak sye nx tnye.. Mcm mne korng nx cop tmpat dkat dlam dewan tu?? korng perlu dtg awal ker?? or tmpat dh disediekan?? and lg stu.. Klo aritu korng dh dduk kt stu tmpat tu.. Esok nye korng dduk kt tmpat tu lg ker?? or klo ade org amek tmpat korng.. Korng kne mngalah?? hrap ptnyaan nie.. Awk jwab stu ii.. Sbb tulat dh nx g dah.. Kem easy math nie.. hope awk dpat mmbntu sye.. 😊😊( Klo bole nx dduk dpan skali..) 😂

Tiha 0851 said...

Awak sye nx tnye.. Mcm mne korng nx cop tmpat dkat dlam dewan tu?? korng perlu dtg awal ker?? or tmpat dh disediekan?? and lg stu.. Klo aritu korng dh dduk kt stu tmpat tu.. Esok nye korng dduk kt tmpat tu lg ker?? or klo ade org amek tmpat korng.. Korng kne mngalah?? hrap ptnyaan nie.. Awk jwab stu ii.. Sbb tulat dh nx g dah.. Kem easy math nie.. hope awk dpat mmbntu sye.. 😊😊( Klo bole nx dduk dpan skali..) 😂

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib