page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

6 May 2013

5 years more with BN :)

at 18:25 2 10000 yang berkata


hatiku berasa sangat gembiraaa. aaaa. aaa *nyanyi lagu gembira :)
saya tak tengok tv sebab saya takut. yaa. saya takut akan kekalahan..
takut sangat sangat malaysia jatuh tengan DAP :"(

pasal blackout ? no comment.
alah. kalau lampu cerah pun boleh baca jugak
same je.
cuma korang yang beriye iye sangat
tak puas hati ? pegi lah mohon check balik macam result spm tu. 100 hinggit kene bayar. :)

tapi yelah. bila difikir fikir balik, memang kena ada perubahan. perubahan ke arah kebaikkan. iaitu PAS dan UMNO perlu bersatu demi agama bangsa dan negara.
sebab, disebabkan oleh PR kalah. ada orang malaysia yang berbangsa melayu tidak mahu mengaku dirinya sebagai melayu. Apa ni ? malu lah dengan bangsa lain :'(









sumpah saya istifar. ini negara malayu. jangan buat macam ni.. dia kata aku islam kot ? Allah..saya rasa sejarah dia dulu ni teruk sampaikan dia pening pening lalat gitu.

dan ada juga cina yang jadi macam entah lah. mukan nak memulakan permusuhan. tetapi, jangan fikir bila awak kaya, awak ada semuanya and awak dah bukak kerajaan sendiri di MALAYSIA ? tanah untuk orang MELAYU. please read slowly and understand my word ! MELAYU.



say something about this picture ? kaum cina , jika kamu nak terbalikkan bendera BN or UMNO, i don't care. because we win this PRU. but if you do this to bendera MALAYSIA... seriusly. wa terkilan bai !






if you cannot see it. please open this. :here

ini negara kami. jangan ulang balik cerita 13 mei !

dan ada jugak orang maki saya :)
















daus, ni bukan masalah parti, ni masalah islam.
saya cuba nak betulkan fahaman awak
saya cuba nak tegur awak
saya cuma tegur tentang rambut awak yang berwarna itu sahaja. tu pun salah ke ?
tukarlah sebelum terlambat.

farid : sorry agak berkasar dengan awak. moody cikit.

syazwan wan : BN menang wak kat N9 :). aritu saya maki awak, marah awak, sorry. awak takde salah pun, saya je macam orang gila sedikit waktu tu..

haa. sape lagi aku nak mintak maaf ? ohh ya

azizul halid : sorry.

5 years more. and i cannot wait kelantan doing HUKUM HUDUD :) INSYAALLAH semoga allah berkati :)


last but not least







haziqah berkata terima kasih ♥♥

1 May 2013

hello may ♥

at 22:01 0 10000 yang berkata


hai.
okay kali ni tak mau dah cakap pasal politik..because all of them macam tak puas hati...okay okay.saya dah tak cakap pasal politik..so incik pidin, dah dah lah tu.tak penat ke asik pagi kat blog saya ni ? Stalker. :3. sorry lah. okay ni semua salah saya.. saya mintak maaf.. saya tak patut blame awak macam tu.. saya tau tu hak awak nak pilih sapa.. but, please respect me.. this is my life. takde kene mengena dengan awak. saya harap awak faham kayy. *ceh ayat macam orang berchintaa*. but serius, i'm sorry about that..

jadi, lupakan hal politik yang takkan pernah habis buat masa sekarang ni. mari kita teruskan cerita kita.. first, welcome may. :). thanks april that give me all memory.

22 april 2013 and 13 april 2013
Happy birthday mama and Haneef. untung lahh birthday awal, si kenet tu dapat banyak gila hadiah. kecik kecik dulu aku tak dapat macam tu kott. kayy fine. :'(

me and my blackly brother. HAHA. *i hope he not read this*

sis






the hero :)






the birthday girl.
happy birthday mama. I'm sorry if I grow up not according your plan. but, I promise before you died, you will see you little daughter become a woman and life with someone who can make her happy. and i will promise that i take care you you until you died. i will love you endlessly.


the birthday boy.
happy birthday sayangg.even awak tak tengok blog bucu, tapi bucu tetap nak cerita pasal awak kat blog ni.ngee. makin besar lah awak sekarang. jadi orang yang berguna kayy sayang.. i love you. muwaah.

25 more days that i will become 18. cakap awal awal ni. ex ex saya mesti wish kat saya. tak kira. kene wish jugak. bagi kat ke. ape ape ke. text pun boleh. kalau tak wish saya sumpah badan korang jadi macam michelin :)





haziqah berkata terima kasih ♥♥

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib