page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

6 May 2013

5 years more with BN :)

at 18:25


hatiku berasa sangat gembiraaa. aaaa. aaa *nyanyi lagu gembira :)
saya tak tengok tv sebab saya takut. yaa. saya takut akan kekalahan..
takut sangat sangat malaysia jatuh tengan DAP :"(

pasal blackout ? no comment.
alah. kalau lampu cerah pun boleh baca jugak
same je.
cuma korang yang beriye iye sangat
tak puas hati ? pegi lah mohon check balik macam result spm tu. 100 hinggit kene bayar. :)

tapi yelah. bila difikir fikir balik, memang kena ada perubahan. perubahan ke arah kebaikkan. iaitu PAS dan UMNO perlu bersatu demi agama bangsa dan negara.
sebab, disebabkan oleh PR kalah. ada orang malaysia yang berbangsa melayu tidak mahu mengaku dirinya sebagai melayu. Apa ni ? malu lah dengan bangsa lain :'(









sumpah saya istifar. ini negara malayu. jangan buat macam ni.. dia kata aku islam kot ? Allah..saya rasa sejarah dia dulu ni teruk sampaikan dia pening pening lalat gitu.

dan ada juga cina yang jadi macam entah lah. mukan nak memulakan permusuhan. tetapi, jangan fikir bila awak kaya, awak ada semuanya and awak dah bukak kerajaan sendiri di MALAYSIA ? tanah untuk orang MELAYU. please read slowly and understand my word ! MELAYU.



say something about this picture ? kaum cina , jika kamu nak terbalikkan bendera BN or UMNO, i don't care. because we win this PRU. but if you do this to bendera MALAYSIA... seriusly. wa terkilan bai !






if you cannot see it. please open this. :here

ini negara kami. jangan ulang balik cerita 13 mei !

dan ada jugak orang maki saya :)
















daus, ni bukan masalah parti, ni masalah islam.
saya cuba nak betulkan fahaman awak
saya cuba nak tegur awak
saya cuma tegur tentang rambut awak yang berwarna itu sahaja. tu pun salah ke ?
tukarlah sebelum terlambat.

farid : sorry agak berkasar dengan awak. moody cikit.

syazwan wan : BN menang wak kat N9 :). aritu saya maki awak, marah awak, sorry. awak takde salah pun, saya je macam orang gila sedikit waktu tu..

haa. sape lagi aku nak mintak maaf ? ohh ya

azizul halid : sorry.

5 years more. and i cannot wait kelantan doing HUKUM HUDUD :) INSYAALLAH semoga allah berkati :)


last but not least







haziqah berkata terima kasih ♥♥

2 10000 yang berkata:

No body said...

Hukum hudud tu perlu diluluskan oleh Kerajaan Persekutuan.Sebab ia berkaitan Perlembagaan Negara. Harap adik baca dari ke2 belah pihak samade PR or BN.

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

Post a Comment

.ASSALAMUALAIKUM.
.awak leh tak tinggalkan comment kat bawah ni ?.
SATU pun jadi lah..haha :3

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib