page

Cute Cherry

suke ke blog ni ? like kan ea..thank awk ..

they are a part of me :)

19 Sep 2012

thanks a lot mia comel

at 20:55 0 10000 yang berkata

video

suare tak dengar..memang konsepnya gitu..
ada tulis tulis,lagu best dan suara tidak didengar
sorry kalau bende ni low kualiti :'(

tapi bende ni kat belog je ada..kat youtube takde :D tu lah namanya limited adition :')

thank ea mia..dah pakai pun baju awak tu..best..muat tau :D



love it so much..nanti kita kasi awak pulak oke :D

ehem ehem..first time wat video..cer comen cikit..haha



haziqah berkata terima kasih ♥♥

15 Sep 2012

happy sweet 17 :)

at 21:01 0 10000 yang berkata






happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to awak
happy birthday to you :')

happy sweet 17 si comel :D..untung lah birthday sama hari dengan pembukaan lego land kan?
untung lah awak dah tua..untung lah birthday hari sabtu..untung lah birthday ada orang wish.
haha..saje je nak bajet comel cakap untung lah banyak kali..haha



sanggup k buat bende ni untuk awak..
haha..buruk kot..takpe takpe..nanti improve kan lagi oke

ehem ehem...ucapan dari tuan punya belog :
#semoga awak panjang umur
#semoga happy selalu
#semoga awak sentiasa sehat
#semoga awak comel selalu
#semoga awak tak kene telor ngan kawan kawan awak
#semoga birthday kali ni birthday yang best oke :D













saya beri pada dia pukul 12 pagi..:D

so seen lego land dah bukak
rasa macam gatal pulak nak pegi sana
























jom kita pegi sana..biar birthday boy belanjaaa :D
haziqah berkata terima kasih ♥♥

12 Sep 2012

yang pergi takkan kembali

at 20:12 1 10000 yang berkata
jika kita bertanya tentang jodoh,ia sama juga bila kita bertanya tentang kematian.
itu semua terletak di tangan Allah..sumpah tak sangka arwah akan pergi secepat itu..masa pagi hari selasa ada orang call hp mama..then pas lah kat dia..tetibe tengar mama cakap ada orang meninggal..pastu dengar anak cik zakaria..ehh..zairul ke ? ingatkan main main,so gurau gurau lah dengan annisah..pastu,mama bagitau memang dia yang meninggal..innalillah...

baru haritu nampak kau pakai baju sekolah
baru haritu nampak kau tengah jalan pegi kelas 
baru haritu dengar suara kau
baru haritu nampak kau dating
baru haritu menganjing kau
ehh ehh..ni semua baru haritu

sentap lah bila dengar arwah meninggal..walaupun tak rapat sangat tapi kenal dia dari dia darjah 3 lagi..yalah..budak hot sekolah..:')

arwah pergi disebabkan exsident di teluk ramunia..arwah sedang menunggang motosikal dari sungai rengit setelah selesai cucikan gambar kawanya..dia terus pulang ke rumah..setelah sampai di sempang,tiba tiba sebuah motor terus keluar tanpa memakai helmet dan pandang kiri dan kanan..arwah tidak sempat elak dan terus berlanggar dengan motor tersebut

helmet yang arwah pakai pecah..masa dia baru exsident,dia sempat bangun..duduk di bus stop..setelah sampai di hospital,dia koma selama beberapa jam..akibat retakkan di kepala..darah yang keluar terlalu banyak dari mulutnya..arwah akhirnya menghembuskan nafasnya yang terakhir..


hanya gambar dan video yang dapat mengigati arwah..
arwah anak kesayangan ibunya..arwah anak yang baik dan suka mengusik..kata ibunya..:')
teringat kisah kematian arwah..ziqa terfikir
mati sangat dekat dengan kita..tidak kira kita tua mahupun kita muda
sama juga dengan arwah jasmine..http://misschronicz.blogspot.com/

kita yang masih hidup,teruskanlah kehidupan kita..janganlah kita sia sia kan hidup kita

untuk keluarga arwah,salam takziah saya hulurkan..semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman..
ALFATIHAH..


haziqah berkata terima kasih ♥♥

9 Sep 2012

mr.superman ♥

at 11:55 0 10000 yang berkata

dear awak,
saya sayang awk :D
dari saya :)

mohamad syazwan bin mohd fadil

haziqah berkata terima kasih ♥♥

1 Sep 2012

hari merdeka

at 19:44 1 10000 yang berkata


happy hari merdeka guys
ziqa belum merdeka lagi
sebab..sebab..sebab...
belum habis spm
sumpah jelez gile tengok bebudak naik motor pegang bendera,pastu jerit 1 kampong...waaaa..nak jugakk
takpe takpe..nanti lepas exam ziqa akan wat macam tu...>.<

so well..hari merdeka..bebas dari penjajah..kan kan..
tapi..
agak malu gile lah bile ORANG MELAYU tak sayang bendera NEGARA sendiri
wehh ! lebih baik buang negare lah der ! kami pun tak perlukan kau lah..kau ade ke kau takde ke same je..mungkin negara ni lebih aman kalau kau takde...

bodoh !






nak sangat pegi singapore tu ? blah lah weh !!

memang lah ramai yang komen..
"wehhhh..lu tu budak sekolah..spm belum lepas dah nak berpolitik bagai..nak kate pkr tak bagos..ape kau ingat umno tu bagus sangat kaa ?"
"welll..sekurang kurangnya aku tak bodoh macam kau :)"
so..
wa taknak lah orang wa (MELAYU) macam tu..islam lagi tu kan..tak malu ker ?
bagi wa...malaysia tetap di hati wa...
anyway..bendera baru kau tu tak cantik mane lah der..warnenye sikij je..tak menarik..mungkin sesuia digunakan untuk alas tong sampah :D

merdeka !



haziqah berkata terima kasih ♥♥

 

♥haziqahtaib♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea

copyright by owner haziqah taib